Överraskningar.

Jag hade ju typ 'lovat' att lägga ut bilder före och efterbilder på städningen men tyvärr måste jag göra er besvikna, för när jag kom hem hade mamma nämligen redan städat. Så sorry guys.


Ska plugga lite och skriva på en novell till svenska B, gjorde en inledning igår så jag lätt skulle kunna hämta tråden igen och fortsätta. Hoppas på att sitta och sträckskriva så jag blir klar. För denna så kallade novell ska uppfylla ett annat syfte också, inte bara min svenskalärare Nina som kommer njuta av denna hemskhet. Mer än så tänker jag inte säga men önska mig lycka till! Behöver det verkligen!


Ha det så bra, här i Varberg börjar vädret bli bättre.

Sommaren på ingång? Knappast

Sitter i skolan nu och jag borde skriva en artikel men jag vet inte vad jag ska skriva om, någon som har lust att hjälpa mig?

Gratisfrukosten var rätt god, blev två mackor med prickikorv och varm choklad. Och det var inte lika mycket folk i skolan imorse som igår vilket var jätteskönt. Stå i kö för attt göra en macka känns ju inte så lönt?
Fanns fil och slingor och massa annat men jag tål ju inte laktos så det fannsinte så kättemycket för mig att välja mellan.


Inte många timmar kvar nu tills jag ska ut genom ytterdörren och bege mig hemåt och börja mitt lov. Lover kommer inledas med en storstädning av mitt rum. Kanske ska lägga ut före- och efterbilder? ;) Hahah nej fy xD



Regnet öser ner över Varberg och jag kan nog glömma matsalen, torrt och fint hår är viktigare än mat, ellerhur?


Ha det så bra så hörs vi lite senare.

Inte direkt den piggaste

Godmorgon allihopa!
Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan jag börja fixa mig. Usch va trött jag är, det är verkligen galet men man måste ju gå sista dagen innan lovet ;)
Det är så kallad mysvecka i skolan idag vilket mest betyder att det är gratis frukost i caféet och det var något som verkligen var uppskattat av både elever och lärare igår.

Det blir alltså min fredag idag, när har alla andra sin 'fredag'? Och ni som redan har lov, vad har ni gjort hittills?



Nu ska jag gå och göra mig i ordning för dagen.

Ha det bra allihopa, slänger kanske in ett inlägg om nån timma.

Kvällstrubbel och tankar

Har suttit och haft abstinens ett tag nu och jag börjar ge upp. Gossip girl 2 boxen ska bli min men ska jag beställa den från cdon? och orkar jag vänta på att den ska komma?
Funderar på om jag ska ta mig till Hemmakväll redan idag och köpa den men 499, är inte det lite väl pricey? den kostar ju 329 på cdon.
HJÄLP MIG NÅGON!

Hörde på nyheterna för nån timma sen att de hade hittat en död man i hamnen och de tror att det är David. Och för er läsare som inte kommer från varberg kan jag berätta att David försvann den 9 februari från en nattkulbb här i Varberg och han har varit heltspårlöst försvunnen sen dess.
Men nu har de iaf hittat honom. På ett sätt är det ju skönt att de äntligen hittat honom men synd att han inte var vid livet.
På ett sätt är jag inte förvånad för det har hänt så mycket skit här det senaste. Och för er varbergare som tycker att jag inte vet vad jag pratar om har fel, det har nämligen drabbat mig också (inte just David, men det är ju andra som också dött).
Och att höra om andra som dör river upp såren men det är något vi alla får leva med.


Vila i frid Annika, min faster och gudmor.
Där har ni det, svart på vitt. Detta är första gången jag någonsin skriver det och förmodligen sista.

Det är så annorlunda utan dig.


Stress men ignoration

Känner mig nästan skyldig att skriva om vad jag gör just nu, och visst vore det coolt om jag la in en trumvirvel till det med? Men det kommer jag inte göra.

Just nu ligger jag i min rymliga säng, den brukar vara rymlig iaf. Men nu har två katter tagit över här så vem vet hur detta kommer sluta.
Har massor att göra denna veckan, precis som vanligt. Och precis som vanligt kommer jag säkert inte ens göra hälften. Projektarbete är prio. Ska nog skriva en sida om en stund eller två.


Hade eventuella planer att  gå ut i Göteborg på fredag - stickys. Med ett x antal alingsåsare men det blir väl antagligen inget med det, precis som med allt annat.


Visst är jag positiv idag?


Här var det tomt

Förlåt för den obefintliga uppdateringen de senaste dagarna men jag har behövt vila upp mig lite.

Har prov i Historia imorn och usch va dåligt det kommer gå. Har så mycket annat att plugga på så hinner inte ens med historian men det gör inte så mycket. Just nu känns det skönare att göra omprov längre fram för då har jag inte lika mycket som måste göras, låter det vettigt?


Helgen var inte speciellt händelserik heller för den delen, väntade på en pizza i 35min, är det ens okej?
Och igår köpte jag första säsongen av Gossip Girl och nu har jag bara en skiva kvar, then what? Får springa och köpa tvåan, någon som vet billigaste stället?


Nej, nu ska jag gå och göra min en kopp varm choklad.
Pusshej.


Ps. Någon som har lust att göra ny design till min blogg?




Hemma igen

Ja, vad ska man säga?
Hemma från begravningen nu och jag kommer antagligen aldrig kunna Tears in heaven igen.
Fint var det iaf.



Tänkte bara säga hej och visa att jag lever.



Vila i frid

Klumpig morgon

Hej allihopa.

Vaknade precis med en klump i bröstet, normalt sätt brukar man säga att klumpen sitter i magen men idag har den flyttat upp.
Vad jag har hört kommer det komma ca 150 pers till kyrkan, är inte det ganska många?

Det är fri klädsel på begravningen så jag hade faktiskt inte tänkt ha svart på mig. Tror jag vet vad jag ska ha men är inte säker än.
Lägger upp en bild innan jag åker eventuellt.

Bearbetning av diverse känslor

Som de flesta redan vet så dog en släkting till mig för några veckor sen och det är mycket känslor som ska bearbetas. En känslomässig berg-och-dalbana är precis vad man går igenom.
Man kan både vara ledsen och arg och alla andra känslor som finns men jag har nog för det mesta varit arg över det och velat ta avstånd ifrån det men det går ju självklart inte.
Nu får ni inte tro att jag inte varit ledsen för det har jag men mestadels arg och det är väl inte så konstigt egentligen?

Varenda gång jag tänker på det som hänt känner jag att en känsla av ilska och sorg börjar bubbla upp inom mig och det brukar oftarst sluta med en djup suck innan jag kan skingra tankarna.
Det jag är arg över är egentligen inte att hon är borta, utan jag är arg över allt man ska behöva gå igenom. Att jag (och alla andra) ska behöva känna såhär. Det är det jag är arg över.


Imorgon är det begravning, den sista delen för mig som måste klaras av innan jag känner att jag kan gå vidare.
Och i min bukett kommer jag ha en lila blommma, lila står för "jag önskar dig all lycka och välgång i livet" och det kanske låter lite ironiskt men jag menar självklart att jag hoppas att hon kommer få det bra där hon är nu.



Jag hoppas inte att jag trampat på någons tår under detta inlägget. Meningen var bara att jag ville förrmedla att det är okej att känna ilska och inte bara sorg.


1-0 till mig

Tjohej.
Idag har jag ägnat kanske en halvtimma åt att besegra visruset på min dator, en av de värsta halvtimmarna i mitt liv. Förresten, vill jag ha Windows 7 på min dator? Någon som har W7 som vet om det är bra eller inte?

Imorn ska jag ringa um och sen ska jag på begravning ja, det är väl så min dag kommer se ut. Ska bli skönt att gå vidare.
Mattias kommer förhoppningsvis hit också skojskoj :)  


Nej, nu ska jag antingen städa, kolla Desperate Housewives eller ut och fota lite. Vad tycker ni?



Hejs.


blaaaa

Sitter och pluggar Projekt arbete och det går inge vidare bra. Någon som kan förklara det humanistiska perspektivet så att man fattar?


Nu ska jag fika. Hörs nån annan gång

Old new news

Jag minns inte om jag skrivit detta än men jag har blivit faster. Eller jag har vart det hela helgen men ändå.
Så bara så att ni vet så har jag världens sötaste brorsdotter.


Har massor att göra i veckan, projekarbete kan suga min d*se! Sen ska jag lämna in en ledigehetsansökan. Och ja, massa annat!
Ska nog försöka hinna vara i Göteborg någon natt också, antagligen åker jag efter skolan på onsdag och sen går jag upp ganska tidigt på fredag och åker hem för att hinna till begravnigen och den kommer kännas.


Min sömn har börjat ordna upp sig och jag hoppas på att det kommer bli ännu bättre, men man vet ju aldrig, kanske blir värre igen?


Kommer ni ihåg?

Jag och Mattias ska snart åka och köpa godis men just nu lyssnar vi på gammal musik.


Kommer ni ihåg? och vad tycker ni?


night

Vet ni vad det bästa med att ha dubbelsäng är? Jo, att om man har en pojk-/flickvän så bestämmer man oftast vilken sida som är vems. Men för att komma till saken.
De kvällar man är lite extar kär (alltid med andra ord) så är det väääldigt mysigt att sova på sin partners sida :*
detta förutsätter förstås att partnern inte kommer att sova i sängen under natten.

Det jag ville komma till var bara att jag kommer sova på Mattias sida i natt. Och jag kommer älska det!


Det går inte på räls direkt

Satt länge och funderade igår över vad jag ska ha för blomma i min handbukett på begravningen och det tog ett tag men sen kom jag på något jag tror att jag känner mig bekväm med. Och nu är ni säkert nyfikna på hur den kommer se ut men det pallar jag inte säga :)

Dagens planer;
- Packa, ska hem idag och antagligen blir det jag som får laga mat.
- Skriva lapp, måste lämna en lapp till Mattias innan jag åker.
- Prata med min bror, jamen sånt ska ju också göras.
- Bestämma kläder, mässa imorgon som sagt och vad ska jag ha på mig?
- Plugga, detta är nog vad jag kommer spendera mest tid med idag.


Någon som ska ha roligare torsdag än jag?


F U

Jag är så jävla less på att behöva ta skiten för vad någon annan gör. Jag är så jävla trött på att vara den som får ta tag i skiten.
Ta era egna beslut men låt de inte påverka mig

Dermal issues

Heey.

Asså det här med uppdatering är inte så lätt. Vet liksom inte vad jag ska skriva.

Men anyhow. Stressig vecka.
På fredag ska som sagt Heat Pro UF till framtidsmässan i Halmstad och ställa ut och boy va mycket vi har att göra innan dess men det ska nog gå bra.

Idag ska jag byta smycke i min piercing (min dermal på armen) hoppas bara det finn i nån fin färg och att smycket är mer än 3mm.

Har tyvärr inte kameran här så kan inte ta bild på hur det ser ut nu men ungefär som bilden under bara att min "prick" är i silver. Och jag funderar på att sätta i nån av stjänorna till höger.
Vilken färg?


Hörs senare :)

Fighting

Ledig idag som sagt och jag borde verkligen jobba med mitt PA men det går inte, jag kan inte koncentrera mig här hemma. Känns som att vi sitter och pratar om samma sak hela tiden och det tär på en.
Imorn har det gått en vecka av samma samtalsämne. Det är ingen idé att försöka låtsas som ingenting och lägga det bakom sig för det går inte, det ligger ständigt under ytan och gnager.
Men jag ska väl inte klaga - det finns ju folk som har det värre.


Har funderingar på att ta en paus från skolan denna veckan och åka bort lite och försöka komma på andra tankar. Nätterna är värst, att sova ensam är en galenskap. Man får för sig att man ser en massa och när man blundar har man obehagliga bilder på näthinnan.
Jaja, vad ska man göra egentligen?



Damn Im a sexy bit...what?

Nu var det länge sen jag blogga och jag känner inte för att skriva varför. Får väl sammanfatta det i att det hände något tråkigt i början av veckan och i helgen har jag inte varit hemma och inte haft datorn med mig.

Jag fixade iaf naglarna i helgen så nu känner jag mig som en människa igen, han som gjorde dom var lite jobbig att prata med för han pratade så lågt och var dessutom skånsk så det var svårt att höra vad han sa.
Fint hotel bodde jag också på under helgen, lite mycket ljud utifrån på nätterna bara men annars var det hur bra som helst. Eller ah, jag är ju expert på att hitta fel på saker så har väl kanske några små saker som jag hade önskat var annorlunda.


Imorn har jag tydligen studiedag har jag fått höra, vilket egentligen är jättebra för då kan jag jobba på mitt PA.
Sen på fredag så blir det UF-mässan i Halmstad HELA dagen - så jävla segt. Har vi tur blir min förylning värre tills dess ;) Haha nej, usch stackars mig grupp isf. Har dock en känsla av att alla i mitt företag inte kommer delta under fredagen men det återstår att se.



Vill sluta detta inlägg med att tacka alla för denna helgen - speciellt Mattias, vad skulle jag gjort utan dig gullet?

Detta är sjukt

eller det är det faktiskt inte.

Idag har vart en ganska jobbig dag faktiskt, vaknade fem i morse av att min kärlek lämnade mig och det gjorde väl lite ont i hjärtat men jag kunde inte göra så mycket åt saken.
Sen var det skola som gällde och därifrån stack jag 17.50 ungefär, behöver jag säga att jag var hungrig när jag kom hem?


Har verkligen massor att berätta om men just nu finns det inte tid för det.

Skriver imorgon ist och hoppas på att jag lyckas få upp lite bilder och annat kul då.

Nattinatt

Helg

Denna helgen blir lugn och skön.
För nästa helg är det en speciell helg ^_^
Fast det får ni höra om då ;)


En Varbergshelg är precis vad det är och jag ska snart försöka få md Mattias ut på en promenad i solskenet!
Underbart!

Nu blir jag en aning sur här




Okej, har läst Paows blogg i snart ett år och tycker faktiskt hon har utvecklats mycket sen hon slutade umgås med Amir och resten av fjortisbloggänget. Anyhow, det har ju blivit världens grjej över att hon skrev att hon är sverigedeomkrat och tycker att Sverige ska minska intaget av invandrare.
På vilket sätt är det rasistiskt?
Jag menar, det handlar inte om att ta in andra "raser" eller kulturer (kan man verkligen säga raser?). Det handlar om (precis som Paow säger) att Sverige inte klarar av att ta in det.


(vet inte hur bra man ser men förstora bar skärmen lite annars)

Jag  minns att Paow skrivit i ett tidigare inlägg om att när de kommer till Sverige bör de gå en "kurs" i hur man beter sig här i Sverige, för lets face it - Det är skillnad på u- och i-länder. Det har fortfarande inget med invandrare i sig att göra. De har vuxit upp på ett helt annat sätt och man beter sig annorlunda i de länderna. Det är inget de själva kan hjälpa. Just därför kanske det behövs någon som informerar dem om det?
Jag hade faktiskt varit tacksam om nån hade förklarat sånt för mig om jag kom till ett annat land.

Sen tycker jag att det ska vara tvång på att lära sig Svenska om man kommer hit (har för mig att typ Frankrike infört det). För kan man inte ens försöka lära sig språket anser inte jag att man är speciellt tacksam över att vara här.
De får gärna komma hit, om de visar respekt :)

Sen har jag en åsikt som jag vet många tycker är extrem men jag håller fast vid den och tänker fortsätta göra det.
När en invandrare begått ett brott i Sverige tycker jag inte det är mer än rätt att utvisa denna personen. För har man fått komma in i ett land så har man fått ett förtroende från detta landet mer eller mindre och om man missbrukar detta förtroende ser jag ingen anledning till att få stanna. Att hamna i Svenskt fängelse och låta Sverige stå för de kostnaderna?
Det tycker jag är fel.
Och jag vet att om man skickar tillbaka vissa till det land de kommer ifrån så finns det en stor sannolikhet att de kommer bli mördade men borde inte denna person tänka på detta innan han/hon beter sig fel enligt svensk lag?


Detta är absolut ingen text som säger "ut med invandrarna".
Det jag säger är att vi ska minska på antalet som får komma in varje år och att om man gör fel får man ta koncekvenserna av det.


Jag respekterar att folk inte tycker som jag och jag kan även förstå deras resonemang.
Låt mig ha min åsikt just därför.

Jag anser mig inte vara rasist och det tycker jag inte Paow är heller.
Och en sista grej från hennes blogg;



Är detta okej?
Ni bevisar ju bara att hennes ståndpunkter stämmer?
Ge fan i att komma hit och bete er som svin, för det har ni fan ingen rätt att göra. Varken mot svenskar eller andra invandrare/utländska!
Hon är inte rasist, de är snarare de som kastade snöbollen som är? Det skulle vart en sak om hon kaste en snöboll efter dom och kalla dom blattejävlar eller vad fan som helst, det hade varit rasistiskt men det har hon inte gjort (vad jag vet).
Att hon tycker att man ska sköta sig när man kommer till sverige är inget fel.
Jag tror att ni hade blivit jävligt upprörda om hon hade kommit till erat hemland och förstört.
Det är bara det det handlar om.



Invandrare som sköter sig in my ♥ !

Tiden går fort

Ojojoj här har inte uppdaterats.
Men jag fixar det imorgon för just nu har jag saker som måste fixas.
Hejsvejs

Nyckeln till all lycka.

Bo på landet suger rumpa.

Det är såhär att jag känner ett starkt Colasug! Så antingen skiter jag i det eller så får jag bege mig ut på en promenad vilket innebär att jag kommer frysa ihjäl i typ 1,5 timmar. Är det värt det?


I will always love you <3

Got ya!

Heheh ;)



/Tias

Det känns lite konstigt

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du, du har inte en aning....
att jag tänker på dig precis just nu


Jag vet att du inte läser men ändå.
Jag saknar dig


Home!

Shasha bloggen, många läsare idag märker jag ;)

Just nu sitter jag fortfarande och blåser småtjejer, jag vet, jag är brutal men fan va kul det är!
Nån dag ska jag print screena en msn-konversation.


För övrigt tyckte jag att Öresundstågen var bra förr men idag ändrade jag uppfattning, okej, dom är billiga men tågets toa var sönder (as usual) och nu har jag tröttnat på det. Någon som vet om SJ är bättre?
Är sjukt glad över att tåger för mig inte tar mer än 40 min men jag hade tänkt bege mig till Lund inom en snar framtid och det skulle vart skönt att veta att toan funka.
Haha, nu låter jag som värsta toafreaket men alla måste väl kissa, right?


Har snart varvat Zelda (tror jag) men har kört fast i spelet så nu lägger jag det på hyllan några timmar.


Efterlyser även någon som kan fixa mina naglar?! Har tappat tre stycken nu :(



Tågsysselsättnig!

Crawl through knives

Nu nhar jag packat och ska snart bege mig hemåt :(
Bajsskola imorn och det kommer vara så jävla sämst men yäyä. Har ju mitt projektarbete om jag får tråkigt.


Igår fyllde Nord 19, stor pojke nu ;) så vi får väl se vad som händer till helgen. Det var tänkt att jag och Mattias skulle vara i Varberg men sånt kan ju lätt ändras.


Ja, vad ska jag mer säga?
Nåt speciellt ni vill att jag ska skriva om?



Byebye Tias!

RSS 2.0